گاهشمار ظهور
رخدادهای خاورمیانه جنگ فلسطین با اسرائیل
در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، گروههای شبهنظامی فلسطینی به رهبری حماس در یک عملیات نظامی با عنوان طوفان الاقصی تهاجم و یورشی گسترده را علیه اسرائیل از نوار غزه آغاز کردند. درگیریها در اوایل صبح شنبه با رگبار راکتی علیه اسرائیل و تهاجم خودروهای نفربر به خاک اسرائیل، با چندین حمله به اجتماعات غیرنظامی اسرائیلی و پایگاههای نظامی اسرائیل آغاز شد. برخی ناظران از این رویدادها به عنوان آغاز انتفاضه سوم فلسطین یاد کردهاند. اسرائیل برای اولین بار پس از جنگ یوم کیپور در سال ۱۹۷۳، رسماً اعلان جنگ کردهاست. عملیات اسرائیل که در پاسخ به آن آغاز شد توسط ارتش اسرائیل «شمشیرهای آهنین» نامگذاری گردید.
حدود ۳۰۰۰ موشک از غزه به دست نظامیان حماس به سمت اسرائیل شلیک شد که تا ۱۰ اکتبر (۱۷ مهر)، دستکم ۹۰۰ اسرائیلی را به کام مرگ کشاندو سبب گردید تا دولت اسرائیل اعلان وضعیت اضطراری بکند. بنجامین نتانیاهو در پی این حملات خطاب به ملت اسرائیل نسبت به حماس اعلان جنگ کرد. شبهنظامیان فلسطینی که به خاک اسرائیل نفوذ کردهبودند راه خود را از نزدیک باریکهی غزه باز کردند، همچنین از شهر سدروت نیز گذر کردند. اسرائیل در پاسخ، چندین نقطه و خانه استراتژیک را هدف کمپین بمباران هوایی خود قرار داده است. وزارت بهداشت فلسطین که توسط حماس هدایت میشود گفت که در پی پاسخ نظامی اسرائیل تا (۱۹ مهر) دستکم ۱۰۵۰ فلسطینی کشته و ۵۱۸۴ نفر دیگر زخمی شدهاند که ۶۰ درصد کشته ها و زخمی ها کودکان و زنان هستند. همچنین اسرائیل در ۹ اکتبر (۱۶ مهر) آب، برق و سوخت غزه را قطع کرد و در تاریخ ۱۱ اکتبر (۱۸ مهر) وزیر نیروی فلسطین اعلام کرد نیروگاه غزه خاموش شده است و غزه از روز ۱۸ مهر در تاریکی به سر میبرد.
جنایت وحشیانۀ اسرائیل؛ حمله به بیمارستان الاهلی (المعمدانی)
پانزده مهرماه گروههای شبه نظامی فلسطینی به رهبری حماس در طی یک عملیات نظامی به عنوان طوفان الاقصی به اسرائیل حمله کردند و به این ترتیب فلسطین و اسرائیل وارد درگیری شدند که تا به امروز ۳۰مهر ماه ادامه پیدا کرده و هر روز ابعاد جدیدتری به خود میگیرد.
روز سه شنبه ۱۷ اکتبر (۲۵ مهر) درحالی که جنگ اسرائیل و حماس وارد دوازدهمین روز خود شده بود، در بیمارستان المعمدانی که در آن آوارگان فلسطینی و مجروحان حضور داشتند، انفجار عظیمی روی داد. تعداد کشته شدگان این حملۀ وحشیانه بیش از هزار نفر اعلام شده است. شلیک بمب به بیمارستان، خشم مردم را در سراسر جهان برانگیخته است به طوری که دهها هزار نفر در سراسر جهان روزهای جمعه و شنبه علیه بمباران غزه توسط رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند. به گزارش شبکه خبری «الجزیره» از بغداد و امان تا جاکارتا و اسلام آباد تظاهرات بزرگی در همبستگی با فلسطینی ها برگزار شد. همچنین موج تظاهرات ضد صهیونیستی به فرانسه، کانادا و انگلستان هم رسیده است.
بیمارستان المعمدانی با چه بمبی هدف قرار گرفت؟
بمبی که با آن بیمارستان المعمدانی در غزه مورد حمله قرار گرفت، بمب آمریکایی MK-84 بوده است. مارک 84 (Mark 84 ) بمب سقوط آزاد چندمنظوره ساخت آمریکا است که حدود یک تن وزن داشته و قدرت تخریب بسیار بالایی دارد.
حمایت آمریکا از اسرائیل
وال استریت ژورنال نوشت ایالات متحده حدود ۲۰۰۰ سرباز را برای استقرار احتمالی در منطقه به منظور حمایت از اسرائیل آماده میکند. این نیروها مأموریتهایی مانند مشاوره و پشتیبانی پزشکی را بر عهده دارند و از سراسر نیروهای مسلح ایالات متحده هستند. آنها قرار نیست در نقش جنگی خدمت کنند. بر اساس این گزارش، مقامات دفاعی ایالات متحده گفتند که این نیروها در حال حاضر هم در خاورمیانه و اروپا مستقر هستند.
مشخص نیست که تحت چه شرایطی ایالات متحده میتواند نیروها را مستقر کند یا در کجا مستقر کند، اما تصمیم پنتاگون نشان میدهد که در صورت تهاجم زمینی اسرائیل به غزه، در حال آماده شدن برای حمایت از سربازان اسرائیلی است. به گزارش این نشریه معلوم نیست که چه تعداد از این نیروها، در صورت استقرار، به اسرائیل خواهند رفت، اما مقامات گفتهاند که حداقل برخی از آنها میتوانند برای حمایت از نیروهای اسرائیلی وارد آن کشور شوند.
روزنامه اسرائیلی هاآرتض روز دوشنبه گزارش داد که تصاویر ماهوارهای حاکی از استقرار گسترده تجهیزات نظامی آمریکا در نزدیکی اسرائیل و اردن است. این گزارش میافزاید که این تجهیزات شامل پدافند هوایی، دهها جنگنده، بمبافکن، تجهیزات جنگ الکترونیک و ناوهای سنگین است.
هاآرتض میگوید که آمریکا این تجهیزات را برای جلوگیری از گسترش جنگ بین اسرائیل و حماس به شمال اسرائیل مستقر کرده است. آمریکا پیشتر از اعزام ناو هواپیمابر یواساس جرالد فورد به منطقه خبر داده بود. این ناو با پنج هزار نیرو و ۸۰ هواپیمای جنگی، همراه با رزمناوها و ناوشکنها، قادر به هدف قرار دادن ایران از آبهای نزدیک به اسرائیل است. آمریکا همچنین ناو دوایت آیزنهاور را نیز به نزدیکی آبهای اسرائیل اعزام کرده است.
آمریکا تنها چند ساعت پس از حمله حماس به اسرائیل ناوها و جنگندههای خود را به منطقه فرستاد تا در صورت نیاز بتواند به این کشور کمک نظامی کند.نیروهای عملیات ویژه آمریکا نیز از چند روز پیش به نظامیان اسرائیل کمکهای اطلاعاتی میکنند. اسرائیل همچنین از کمکهای این نیروها در زمینه برنامهریزی نظامی نیز بهرهمند شده است. آمریکا همچنین محمولههایی از مهمات و جنگندههای رهگیر به اسرائيل تحویل میدهد تا به این کشور در جنگ با حماس کمک کند. تامین مهمات مورد نیاز برای سامانه دفاع هوایی اسرائیل معروف به «گنبد آهنین» یکی دیگر از کمکهای ارسالی آمریکا به اسرائیل است.
جو بایدن، رئیسجمهوری ایالات متحده تامین مهمات برای «گنبد آهنین» را «اولویت فوری» اسرائيل خوانده است. همچنین روز چهارشنبه ۱۸ اکتبر (۲۶ مهر) در ادامه حمایتهای غرب از رژیم صهیونیستی، هواپیمای جو بایدن رئیسجمهور آمریکا وارد فلسطین اشغالی شد. ورود جو بایدن و مقامهای دولت آمریکا به فلسطین اشغالی در شرایطی انجام شده که به گفته کاخ سفید، هدف از سفر او نشان دادن حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی در مواجهه با عملیات نیروهای مقاومت فلسطین است.
ورود آمریکا (مارقة الروم) مقدمۀ تشکیل لشکر سفیانی
از شروع درگیری های حماس با اسرائیل؛ مقامات اسرائیلی جنگی تمام عیار با حماس را شروع کردند و بر حذف کامل حماس تاکید داشته اند. به طوری که گیلعاد اردان، سفیر اسرائیل در سازمان ملل، در جمع گروهی از سفیران کشورها در سازمان ملل تاکید کرد اسرائیل تا نابودی حماس و بازگشت همه گروگانها، به جنگ در غزه ادامه خواهد داد. همچنین بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، پنجشنبه ۱۲ اکتبر (۲۰ مهر) پس از اولین نشست کابینه «اضطراری» کشورش، گفت همه اعضای حماس خود را «مرده» حساب کنند. بنابراین برنامۀ امریکا و اسرائیل و هم پیمانانش حذف کامل حماس و تصرف کامل فلسطین است. به نظر میرسد ورود آمریکا به اسرائیل به شطرنج پیچیده و طولانی فتنه شام که در شماره های پیشین هفته نامه به آن اشاره شدهاست، مربوط است.
درحدیث معروفی در کتاب نعمانی از امام باقر (ع) چنین روایت شده است:
وَ يَجِيئُکُمُ الصَّوْتُ مِنْ نَاحِيَةِ دِمَشْقَ بِالْفَتْحِ وَ تُخْسَفُ قَرْيَةٌ مِنْ قُرَى الشَّامِ تُسَمَّى الْجَابِيَةَ وَ تَسْقُطُ طَائِفَةٌ مِنْ مَسْجِدِ دِمَشْقَ الْأَيْمَنِ وَ مَارِقَةٌ تَمْرُقُ مِنْ نَاحِيَةِ التُّرْکِ وَ يَعْقُبُهَا هَرْجُ الرُّومِ وَ سَيُقْبِلُ إِخْوَانُ التُّرْکِ حَتَّى يَنْزِلُوا الْجَزِيرَةَ[ وَ سَتُقْبِلُ مَارِقَةُ الرُّومِ حَتَّى يَنْزِلُوا الرَّمْلَةَ ... ثُمَّ يَخْتَلِفُونَ عِنْدَ ذَلِکَ عَلَى ثَلَاثِ رَايَاتٍ رَايَةِ الْأَصْهَبِ وَ رَايَةِ الْأَبْقَعِ وَ رَايَةِ السُّفْيَانِي.
... صوتی بر دمشق همراه با فتح برای شما میآید و خسف در منطقه جابیه رخ خواهد داد و بخشی از مسجد دمشق نیز تخریب خواهد شد، سپس خروجکنندگانی در منطقه شام از سمت ترکها، ساکنان واقع در نواحی هممرز با ترکها خروج خواهند کرد (ادعای استقلال مناطق کردنشین سوریه در عصر ظهور) و آنگاه هرج الروم (فتنه، اختلاف و قتل و چه بسا جنگ جهانی بین رومی ها و کشورهای غربی) را فراخواهد گرفت. اخوان الترک، پیشروی نظامی خویش را تا مناطق الجزیرۀ سوریه ادامه میدهند (جزیره الشام، به مناطق شمال شرق سوریه متصل به مرز عراق اعم از الحسکه و دير الزور و الرقة، اطلاق میشود)؛ و نیز خروجکنندگانی از رومی ها (همپیمانان غربی یهودیان صهیونیست) در منطقه رمله (نزدیک بیت المقدس) در فلسطین نیروی نظامی پیاده میکنند ... سپس سه پرچم نظامی اصهب، ابقع و سفیانی در منطقه شام با یکدیگر به جنگ و اختلاف خواهند پرداخت.
نعمانی، الغیبۀ، ص ۲۷۹. شیخ مفید، الاختصاص، ص ۲۵۵. شیخ طوسی، الغیبۀ، ص ۴۴۲. عیاشی، التفسیر، ج ۱، ص ۶۴. مجلسی، بحارالانوار، ج ۵۳، ص ۲۳۷.
مارقة الروم
امام باقر (ع) فرمودند:
وستقبل مارقة الروم حتى ينزلوا الرملة، فتلک السنة يا جابر فيها اختلاف کثير في کل أرض من ناحية الغرب)
شورشیان روم به زودی روی آورده و در رمله فرود میآیند، ای جابر: در آن سال، در سراسر زمین از ناحیۀ غرب اختلاف فراوان وجود دارد.
المصدر: بشارة الإسلام ص ۱۰۲.
والرّملة هي مدينة فلسطينية تسمى اليوم بـ (أُشدود) هي مدينة ساحلية. رمله شهری در فلسطین است که امروزه به عنوان شهری بندری به نام اشدود نامیده میشود.
بنابراین «مارقۀ الروم»، آخرین نشانه فتنه شام قبل از ظهور و آخرین علامت قبل از خروج سفیانی به منزله ورود بخشی از غربی ها (آمریکا) برای اثرگذاری در صحنه تحولات فتنه شام با حضور نظامی در منطقه رمله در فلسطین است.
کلام امام باقر (ع) جانی تازه به روح خستۀ منتظران
با دقت در تک تک کلمات حدیث نورانی امام باقر (ع) که در بالا ذکر شد، تمام وقایع شرح داده شده در حدیث از جمله هرج الروم (حملۀ روسیه به اوکراین که موجب فشار اقتصادی و معیشتی در اروپا شد) و اکنون مارقة الروم (ورود نیروهای آمریکایی به اسرائیل) به نظر میرسد وقایع گفته شده درحدیث نعل به نعل با حوادث میدانی تطابقِ عینی دارد. این مطابقت فرا رسیدن عصر طلایی ظهور امام مهدی (ع) را برای ما یقین آور کرده است، و به روح خستۀ منتظران جان تازه ای بخشیده است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
بسم الله الرحمن الرحیم
این سایت گردهمایی عاشقان امام مهدی ع، حجت بن الحسن عسکری ع، امام حی همان امام فراموش شده از یادهاست. باشد تا جمعی گرد هم آییم و یاد آن امام رفته از یادها را زنده کنیم. اللهم عجل لولیک الفرج
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.