menusearch
toloekhorshid.ir

مذاکره امام مهدی (عج) و روم (غرب) در روایات

جستجو
شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ | ۲۱:۳۴:۱۳
۱۴۰۴/۱/۱۵ جمعه
(2)
(0)
مذاکره امام مهدی (عج) و روم (غرب) در روایات
مذاکره امام مهدی (عج) و روم (غرب) در روایات

به بهانه مذاکرات ایران با آمریکا در این مقاله به بررسی روایات در مورد مذاکره امام مهدی (عج) و روم که همان کشورهای اروپایی و غربی این زمان هستند می‌پردازیم.

 

مذاکره امام مهدی (عج) و روم در روایات

بنا بر روايات، پس از فتح تمام سرزمین های اسلامی و قدس شریف به دست امام زمان(عج)، غربی ها با مجهز کردن لشکری بزرگ آماده جنگ با امام زمان(عج) و مسلمانان می‌شوند، اما با وساطت حضرت مسیح(ع) پیامبر مسیحیان که در آن زمان به امر الهی نزول کرده است، پیمان صلحی میان امام زمان(عج) و کشورهای غربی بسته می‌شود اما پس از گذشت حدود ۲ سال غربی ها پیمان صلح را نقض کرده و با لشکری مجهز، به مسلمانان حمله می‌کنند ...

◻️روايات مربوط به اين صلح فراوان است و دلالت دارد بر اينکه اين قرارداد صلح و عدم تجاوز و همزيستى مسالمت آميز بر اساس يک پيمان و قرارداد خواهد بود و به نظر مى رسد که هدف امام (عليه السلام) از اين پيمان ايجاد زمينه و فرصت عمل براى حضرت مسيح (عليه السلام) است تا بتواند به روال طبيعى در هدايت ملل غربى گام بردارد و تحولى در عقايد و سياست آنها در اين فرصت به وجود آورد و انحرافات حکومت ها و تمدن هاى غرب را برملا سازد.

شباهت صلح امام مهدی(عج) و صلح پیامبر با قریش

بطوريکه در روايات مربوط به اين قرارداد ملاحظه مى‌کنيم بين اين صلح و صلح حديبيه که پيامبر گرامى (صلى الله عليه وآله) با قريش منعقد کرد شباهت زيادى وجود دارد. در آن صلح، متارکه جنگ به مدت ده سال مورد توافق طرفين قرار گرفته بود و خداوند آن را فتح المبين ناميد، اما زمامداران ستمگر قريش اين عهد و پيمان را يک جانبه شکستند و از نيات پليد خود پرده برداشتند و همين عمل آنها، انگيزه روى آوردن مردم به اسلام و مجوزى براى سرکوبى قدرت مشرکان و کفر آنها گرديد.

در اين صلح نيز غربيها با مسلمانان پيمان شکنى مى کنند و از خصلت طغيان و تجاوز خود پرده بر مى دارند و به گفته روايات با يک ميليون سرباز، منطقه را به جنگ و آشوب مى کشانند و پيکار بزرگى به وجود مى آيد که بر اساس توصيف روايات، اين نبرد، از کارزار آزادى قدس نيز بزرگتر است.

حدیث پیامبر در مورد صلح امام مهدی (عج) با غرب

از پيامبر(صلى الله عليه وآله) روايت شده است که فرمود:

بين شما و روم چهار پيمان صلح برقرار مى گردد که چهارمين آنها به دست مردى از خاندان هرقل است و سالها (دو سال) به طول مى انجامد.

مردى از عبدالقيس به نام سئوددبن غيلان پرسيد: در آن روز پيشواى مردم چه کسى خواهد بود؟ فرمود: مهدى از فرزندان من است.

و اين دوازدهمين روايت از چهل روايت حافظ ابونعيم درباره حضرت مهدى (عليه السلام) است.

 

از حذيقه بن يمان منقول است که گفت:

◻پيامبر خدا (صلى الله عليه وآله) فرمود: بين شما و بنى اصفر (زردپوستان) صلحى برقرار مى شود که آنها به مدت باردارى زنى (بعد از ۹ ماه) به شما خيانت مى کنند و با هشتاد لشکر از راه زمين و دريا به شما حلمه ور مى‌شوند که هر لشکر شامل دوازده هزار سرباز است که بين يافا و عکا فرود مى آيند و فرمانرواى آنها کشتى هايشان را به آتش مى کشاند و به ياران خود دستور مى دهد که از سرزمين و کشورتان دفاع و مبارزه کنيد، آنگاه جنگ و کشتار از دو طرف آغاز مى شود. و سربازان و سپاهيان به کمک يکديگر مى شتابند حتى کسانى که در حضر موت يمن هستند به يارى شما مى آيند. در آن روز خداوند با نيزه و شمشير و تير خود آنها را ضربه و آسيب مى رساند و به سبب آن در ميان آنها بزرگترين کشتار واقع مى گردد.

 

و نيز آمده است:
کشتى هاى روميان در حد فاصل صور تا عکا، لنگر انداخته و مستقر مى شوند و آن آرايش جنگى و کارزار بزرگى خواهد بود.

خداوند را دو نوع کشتن در ميان نصارى مى باشد يکى از آنها گذشته و ديگرى باقى مانده است.

و معناى اينکه گفته شد:

◻خداوند با نيزه خود و... به آنها آسيب و صدمه وارد مى سازد، اين است که خداوند مسلمانان را به کمک فرشتگان و امدادهاى غيبى خود عليه دشمنان يارى مى فرمايد.

 

و نيز آمده است:

آنگاه خداوند باد و پرندگان را بر روميان مسلط مى کند تا پرندگان بالهاى خود را به صورت هاى آنها بکوبند که چشمهايشان از حدقه در آيد و زمين به سبب آنها شکافته شود و بعد از آن دچار صاعقه و زمين لرزه مى شوند و در دره و پرتگاهى سقوط مى کنند و خداوند صبر کنندگان را يارى نموده و آنان را پاداش نيک مى دهد همچنانکه ياران محمد(صلى الله عليه وآله) را پاداش بخشيد و دلها و سينه هايشان را مالامال از شجاعت و قوت مى گرداند.

 

چنين به نظر مى رسد، هدف آنها از پياده کردن نيروهاى دريايى بين يافا و عکا يا بين صور و عکا چنانکه در اين دو روايت ملاحظه مى شود باز گرداندن فلسطين و بخشيدن دوباره آن به يهوديان است که در واقع هدف نظامى (استراتژيک) و مجوز هجوم آنها مى باشد.

و در روايت بعدى آمده است که آنان نيروهاى خود را در طول سواحل عريش در مصر تا انطاکيه در ترکيه پياده مى کنند.

روایت صلح امام مهدی (عج) با غرب

از حذيفة بن يمان نقل شده که گفت:

پيامبر خدا را پيروزى و فتحى نصيب گرديد که همانندش از زمان بعثت از وى رخ نداده بود عرض کرديم: اى رسول خدا اين فتح و پيروزى بر شما مبارک باد، با اين پيروزى جنگ پايان يافت؟ فرمود: هرگز، هرگز، سوگند به کسى که جانم به دست اوست، اى حذيفه، پيش از آن شش ويژگى وجود دارد... و آخرين جنگ را فتنه روم ياد کرد که آنها به مسلمانان خيانت کنند و با هشتاد لشکر پيمان صلح را نقض کنند و در فاصله بين انطاکيه تا عريش فرود آيند.

 

در روايات مربوط به فرود آمدن عيسى (عليه السلام) آمده است که جنگ در آن زمان پايان خواهد يافت و مؤيد اين مطلب، واقعيت جنگ هاى ما با روميان (غربى ها) است که پايان نيافته و نخواهد يافت تا حضرت ظهور کند و مسيح (عليه السلام) از آسمان فرود آيد و خداوند ما را بر آنها در مرحله طغيان جهانى شان پيروز گرداند.

و در روايت آمده است که:

در فلسطين دو درگيرى با روميان اتفاق مى افتد که يکى از آنها "گل چين" و ديگرى "درو" ناميده مى شود. به اين معنا که دومى نابود کننده تر از اولى خواهد بود.

.

.

.

اللهم عجل لولیک الفرج

گروه تلگرامی عاشقان امام مهدی (عج)

ارتباط امام مهدی (عج) و عید فطر

پرسش های متداول

پرسش های متداول

وظیفۀ شیعیان در زمان غیبت امام مهدی ع چیست؟

اللهم عجل لویلک الفرج

اللهم عجل لویلک الفرج

گردهمایی های مهدوی

گردهمایی های مهدوی

خدایا برسان مهدی موعودت را! جمع شده ایم تا ظهور حضرتش را از خدا بخواهیم